Noi, elikkäs tänään oli Lyylin eka rokotus.

Tyyppi ei huomannu että mitään rokotusta olis edes annettu, no mikään ei yllätä sillon kun joitain hyvänmakuisia namipaloja oli levitetty tutkimuspöydälle  .

Lääkäri sanoi että Lyylistä tulee ISO ja kaunis, eikä luonnetta tule puutumaan (se on kyllä huomattu) Meillä on vieläkin toi hammsatelu aika hurjaa ja emännän jatkuva testaaminen on niin käynnissä. Eikä Böönakaan käydessään jää näistä pentutesteistä paitsi. Tossa sunnuntaina jouduin eräänkin kerran laittamaan Lyylin jäähylle makuuhuoneeseen kun se alkoi käymään ihan ylikierroksilla. Eikä se rauhottunut ennekun vieraat oli meiltä lähteny. Senkin jälkeen Lyyli otti ehkä puolen tunnin tirsat ja meno jatkui samanmoisena lopun illan.

Niin, Lyylihän painaa nyt kohta 12vkosena 11kg. Mähän jo hieman pelkäsin että joko sitä liikaa ruokin kun tuntuu paino nousevan niin kovalla vauhdilla. Koittelin paniikissa et tuntuuks kylkiluut, no tuntu. Pikana sitten säkää mittaamaan, no oli sekin sitten 4cm enemmän kun edellisviikolla . Eikun ruokapussin kylkee lukemaan jossa sitten sanottiin että oikeesti annan koiralle jopa vähän liian vähän sitä ruokaa suosituksiin nähden  . En kuitenkaan sitä ruoan määrää ole vielä nostanu jos toi painonnousu ihan snadisti hidastuis. 

Lääkäri kuitenkin mulle sanoi että Lyyli on oikeen hyvässä kondiksessa ja että ruoan määrää ei tule vähentää, se nyt vaan on niin suuri tyttö  . Lopputulos siis on seuraava: ISO ja rohkea, terve tyttö