N1 (ja muut pennut) syntyi 15.7.2012 Euran Kiukaisissa. N1:llä on 4 siskoa ja sen veli. Käväsin katsomassa pentuja yks kaunis pvä töiden jälkeen (3h meno ja 3h paluumatkaan) ja olin ihan myyty.

Peruutetaan hieman ajassa taaksepäin: Jouduin lopettamaan elämäni rakkauden Jylhävuoren Rosannan, Roxyn 13.6 2012, kunnioitettavassa 9v 5kk iässä. Ilmoittaessani kuolemasta kasvattajalle niin sain tietää että heille oli syntymässä pentue (siis tiesinhän mä sen jo). Sirpa sitten sanoi että voisin tulla katsomaan pentuja ja niin halutessani myös ilmoittaa että haluaisinko niistä ittelle pennun. No toki sitten lähdin katsomaan. 

Alla: Jylhävuoren Rosanna  lähdössä viimeiselle matkalleen

Palataan sitten takasin: Pennut oli käydessäni 3,5vko vanhoja, 5 narttua ja 1 uros. En sillain erottanut että kuka on kukin. Käden kun laitoin pentuaitaukseen niin joka sormessa oli yksi piraija roikkumassa. (olin jo ennen pentujen syntymää siis jo kasvattajalle ilmoittanu että otan yhden pennun mikäli hän mut pennulleen omistajaksi hyväksyy  ).

Oli aivan ihana visiitti paikassa missä olin käynyt viimeksi hakiessani Roxyn vuonna 2003. Meidät otettiin oikeen lämmöllä vastaan jo pihassa. Autosta kun noustiin niin kuului aitauksesta sentavan haukunta että... Jos olisin ollut koirakammoinen niin todennäköisesti en olisi portin sisäpuolelle mennyt. Ulkoaitauksessa oli 3 rottista, uros ja kaksi narttua. Sisään kuitenkin mentiin ja meitä vastaan tuli ylpeä pentujen äiti joka halus kovasti rapsutuksia.

Siinä pentuja ihastellessa (ja kahvia juodessa) meni mukavasti parisen tuntia. Pääsin tapaamaan myös Roxyn "isosiskon", niin paljon olivat samannäköisiä. 

 Oli yhtä tuskaa ajaa kotiin kun koiravauvojen kuvat vaan vilisti silmissä. Onneks oli ehkä maailman paras seuralainen autossa